Lackskyddsfilm stenskottsfilm Venture Shield

– Det klaraste valet –

Idag är nästan alla fordon lackerade på ställen som utsätts för dagligt slitage. När hunden hoppar in, när barnvagnen ska ut eller när man transporterar golfbagen är det vanligt att man skaver på lacken. Repor och stenskott orsakar stora skador på bilen vilket avsevärt minskar dess andrahandsvärde.

Venture Shield™ är en är en helt klar och högglansig lackskyddsfilm som ger ett utmärkt repskydd för lackade ytor som motorhuvar, stötfångare, skärmkanter, dörrtrösklar och en mängd andra ömtåliga ytor i hemmet, bilen, båten mm. Venture Shield™ är så gott som osynligt och levereras med 6 års fabriksgaranti mot gulning, krackelering, bubblor och dylikt.

Venture Shield™ 8 mil – Är en kraftig folie/film som ger ett optimalt skydd mot stenskott, repor, förslitningar, insekter som etsar sig fast samt andra skador från miljön.

Venture Shield™ 14 mil – Är en extra kraftig folie/film som främst används som skydd för vindrutor på bussar. Filmen kan även användas på lyktor, dimljus och extraljus om de är särskilt utsatta t.ex. vid mycket grusvägskörning.

Venture Shield tillsammans med 3M Digital Designs II, erbjuder färdigutskurna kit till de flesta bil och MC modeller. Dessa kit är framtagna för att skydda de mest utsatta lackerade ytorna som motorhuv och stötfångare och även lyktor. Att använda färdigutskurna kit inebär att filmen så gott som aldrig behöver trimmas på plats vilket eliminerar risken att skära i bilens lackade yta.